Η Εταιρία VinD.gr

Η ιδέα για τα αξεσουάρ VinD.gr γεννήθηκε το 2013. Πάντα λάτρευα τα αξεσουάρ, ειδικά τα κολιέ και τα κασκόλ γιατί προσθέτουν και δίνουν χαρακτήρα στο ντύσιμο μας. Θυμάμαι τον εαυτό μου να σχεδιάζω ρούχα από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας. Σπούδασα σχεδίαση μόδας στην AKTO και πολύ σύντομα συνειδητοποίησα πως οι πρώτες μου ζωγραφιές και τα σχέδια των σχολικών μου χρόνων θα μπορούσαν να μετατραπούν σε πραγματικό ρούχο. Είμαι σχεδιάστρια μόδας, merchandiser και διακοσμήτρια βιτρινών και μαζί με τον σύζυγό μου έχω ιδρύσει την εταιρία VinD.gr

Δώρα Βιντζηλαίου

Που μπορείτε να με βρείτε;

Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη

Στο showroom και εργαστήριο της εταιριας Υψηλάντου 8, Παλλήνη, 15351, +302106033774

Τρίτη-Παρασκευή 10 π.μ.-2 μ.μ.
μπορείτε να με βρείτε να φτιάχνω βιτρίνες στο Em-Es Fashion Corners, Ερμού 39 & Ευαγγελίστριας, Αθήνα, 10563

Γιατί Αξεσουάρ;

Εργάζομαι στο χώρο της μόδας για πάνω από δύο δεκαετίες. Αρχικά σε καταστήματα λιανικής μεγάλων brands σε Κολωνάκι και Κηφισιά και αργότερα στην Ερμού. Το 1998 ξεκίνησα σπουδές στο σχέδιο μόδας στην ΑΚΤΟ, ενώ παράλληλα συνέχισα να εργάζομαι σε μεγάλα καταστήματα ρούχων. Με διαδοχικά σεμινάρια  εκπαιδεύτηκα στο στήσιμο των μαγαζιών (merchandising) αλλά και στην διακόσμηση βιτρινών.

Όλα τα χρόνια που ερχόμουν σε επαφή με τις γυναίκες πελάτισσες παρατηρούσα τι πραγματικά τι εντυπωσίαζε και τι ήθελαν να δουν στον καθρέφτη όταν κοιτούσαν το είδωλό τους. Και δεν ήταν μόνο οι συνδυασμοί ρούχων. Ήταν τα αξεσουάρ. Αυτά τις έκαναν να αισθάνονται μοναδικές, λαμπερές και ικανοποιημένες όταν έφευγαν από το ταμείο. Αποφάσισα λοιπόν να αναζητήσω διέξοδο τόσο για αυτά που έμαθα στις σπουδές μου αλλά και για την εμπειρία που απέκτησα με την καθημερινή μου επαφή με τους πελάτες.

Άρχισα να πειραματίζομαι με νήματα, υφάσματα, λωρίδες από κομμένες μπλούζες και t-shirt, προσθέτοντας διάφορα στοιχεία ώστε να φτιάξω κάτι διαφορετικό. Ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ που θα μπορούσε να τραβήξει το ενδιαφέρον των γυναικών και θα τις ικανοποιούσε για την μοναδικότητα του. Η πρώτη σειρά που έβγαλα ήταν υφασμάτινα κολιέ κόσμημα μια ιδέα που παρότι υπήρχε στην αγορά, για πρώτη φορά τυποποιήθηκε και βγήκε ως ολοκληρωμένη πρόταση τόσο σε χρώματα της εποχής όσο και σχέδια.

Χειροποίητα, φτιαγμένα εξ’ολοκλήρου από Ελληνικά υφάσματα και νήματα, περιορισμένης κυκλοφορίας τα υφασμάτινα κολίε από το 2013 μέχρι και σήμερα πωλούνται από το Em-Es Corner Shop στην Ερμού στην καρδιά της Αθήνας. Τέσσερα χρόνια αργότερα ίδρυσα την εταιρία VinD.gr – Dora Vintzilaiou. Από το 2017 συμμετέχω στην Athens Fashion Show.

Σήμερα ένα χρόνο μετά την ίδρυση της εταιρίας και πέντε χρόνια από την πρώτη εμφάνιση τους στα καταστήματα, τα προϊόντα μας βρίσκονται σε περισσότερα από  100 διαφορετικά μαγαζιά χειμώνα και κακλοκαίρι αθροιστικά και μας τιμούν με την προτίμηση τους να έχουν τις βιτρίνες τους τα προϊόντα μας.

Οι collections μας πλέον περιλαμβάνουν πλεκτά σανδάλια για το καλοκαίρι, πλεκτές ζώνες, υφασμάτινα κολιέ, δετούς λαιμούς, φουλάρια λαιμούς, πλεκτές τσάντες και πλεκτά βραχιόλια, καθώς και τρεις διαφορετικές σειρές από καφτάνια για το καλοκαίρι.

Χονδρική

Ζητήστε μας τον κατάλογο χονδρικής. Μόνο για εμπόρους

Επικοινωνήστε μαζί μας →

Αγοράστε Online

Αγοράστε online επιλεγμένα κομμάτια της συλλογής από το jamajar

BUY NOW →