ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την δική σας, καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας κάποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Για να θεωρηθεί έγκυρη η παραγγελία σας, η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας. Καταθέστε το αντίστοιχο χρηματικό ποσό στους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR6101101540000015400416887

EUROBANK GR7502601860000660200700830

Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται πάντα τον αριθμό της παραγγελίας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της. Η μεταφορά των χρημάτων από το λογαριασμό σας σε εμάς, συνήθως διαρκεί κάποια λεπτά. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, θα αποσταλεί και η παραγγελία σας.

ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ

● μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro.

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας στην ιστοσελίδα είναι απόλυτα ασφαλής καθώς οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, καμιά προσωπική πληροφορία ή αριθμός πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύεται στο vind.gr

Εφόσον η εν λόγω συναλλαγή απορριφθεί από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, η αγορά δεν πραγματοποιείται. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να επιλέξετε έναν άλλο τρόπο πληρωμής για να προχωρήσει η παραγγελία σας.

Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών.

ΜΕΣΩ Paypal

Κατά την ολοκλήρωση της Παραγγελίας σας, επιλέγοντας το PayPal σαν τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα της PayPal όπου και θα πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία του PayPal λογαριασμού σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, καμιά προσωπική πληροφορία ή αριθμός πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύεται στο vind.gr

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται κατά την παραλαβή του δέματός σας από τα ΕΛΤΑ Courier. Η ισχύουσα χρέωση είναι για την Ελλάδα είναι 3,00€.