ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ άνω των 50€
-10% για αγορές άνω των 20€ με Κάρτα, Τραπεζική κατάθεση
0
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ άνω των 50€
-10% για αγορές άνω των 20€ με Κάρτα, Τραπεζική κατάθεση
0
Your Cart

Πληρωμή προϊόντων

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την δική σας, καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας κάποιον από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Για να θεωρηθεί έγκυρη η παραγγελία σας, η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας. Καταθέστε το αντίστοιχο χρηματικό ποσό στους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας με την επωνυμία  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ VIND.GR – DORA VINTZILAIOU ΕΕ 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR6101101540000015400416887

EUROBANK GR7502601860000660200700830

Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται πάντα τον αριθμό της παραγγελίας για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της. Η μεταφορά των χρημάτων από το λογαριασμό σας σε εμάς, συνήθως διαρκεί κάποια λεπτά. Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, θα αποσταλεί και η παραγγελία σας. Αν υπάρχει κόστος μεταφοράς των χρημάτων από μια τράπεζα σε άλλη αυτό επιβαρύνει τον αγοραστή. Η Εταιρία θεωρεί ολοκληρωμένη την αγορά στο σύνολο του κόστους της παραγγελίας. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία και να επιστρέψει στον πελάτη μόνο το τελικό κατατεθέν ποσό στο λογαριασμό της, χωρίς τις όποιες επιβαρύνσεις μπορεί να έχει επιβάλλει η τρίτη τράπεζα στον πελάτη.

ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ

● μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro.

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας στην ιστοσελίδα είναι απόλυτα ασφαλής καθώς οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, καμιά προσωπική πληροφορία ή αριθμός πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύεται στο vind.gr

Εφόσον η εν λόγω συναλλαγή απορριφθεί από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, η αγορά δεν πραγματοποιείται. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να επιλέξετε έναν άλλο τρόπο πληρωμής για να προχωρήσει η παραγγελία σας.

Η Εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται κατά την παραλαβή του δέματός σας από ΕΛΤΑ Courier. Η ισχύουσα χρέωση είναι για την Ελλάδα είναι 3,00€.

×