ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ άνω των 50€
-10% για αγορές άνω των 20€ με Κάρτα, Τραπεζική κατάθεση
0
Your Cart
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ άνω των 50€
-10% για αγορές άνω των 20€ με Κάρτα, Τραπεζική κατάθεση
0
Your Cart

Επιστροφή προϊόντων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη ή μέρος της παραγγελίας σας, αυτό είναι εφικτό μέσα σε 14 ημερολογιακές ήμερες από την παραλαβή της. Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος ή στην περίπτωση που η αντικατάσταση κάποιου προϊόντος δεν είναι εφικτή λόγω έλλειψης στοκ ποσότητας, σας επιστρέφουμε την χρηματική αξία του.

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη εκτός αν ο λόγος επιστροφής είναι υπαιτιότητα της εταιρείας (ελαττωματικό προϊόν), οπότε το κόστος επιστροφής επιβαρύνει την εταιρεία. Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές κορμάκια, υφασμάτινα κοσμήματα, και μασκών εκτός και  αν είναι ελαττωματικά. Επίσης δεν γίνονται αλλαγές σε προϊόντα που πωλούνται σετ σε εκπτωτική προσφορά.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), καθώς και δεν θα πρέπει να έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία (πλύσιμο, μεταποίηση). Κατά την επιστροφή θα πρέπει να περιλαμβάνονται όλα τα επιπλέον αξεσουάρ του προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

  • Επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], ή τηλεφωνικά στο 2106033774 Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-18:00.
  • Συμπληρώνετε το έντυπο επιστροφής που θα βρεις εδώ.
  • Συσκευάζετε το προϊόν στην αρχική ή σε άλλη συσκευασία, τοποθετείτεστο εσωτερικό του δέματος το έντυπο επιστροφής κατάλληλα συμπληρωμένο.
  • Καλείτε τον ταχυμεταφορέα της περιοχής σου για να παραλάβει το δέμα και τα στέλνετε στην διεύθυνση Υψηλάντου 8, 15351, Παλλήνη, Αττικής

Εάν ο λόγος επιστροφής είναι υπαιτιότητα δική μας και  το κόστος επιστροφής βαρύνει την εταιρεία, η αποστολή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται μέσω ΕΛΤΑ Courier. Σε άλλη περίπτωση και εφόσον το κόστος επιστροφής βαραίνει εσάς, στέλνετε τα προϊόντα με τον ταχυμεταφορέα της επιλογής σας.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του επιστραφέντος εμπορεύματος και τη διενέργεια ποιοτικού ελέγχου από την εταιρεία μας, μέσω της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής δεν επιστρέφονται. Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για την τιμολογιακή πολιτική των άλλων τραπεζών και δεν υποχρεούται να καταβάλει τα έξοδα για εμβάσματα σε άλλες τράπεζες πέραν της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

×