Τώρα βρείτε τα Φουλάρια-Κολιέ VinD.gr και στη MANIA στην Κόρινθο

ΜΑΝΙΑ Πυλαρινού 37, στην ΚόρινθοΤο δίκτυο καταστημάτων που διαθέτουν τα φουλάρια κολιέ VinD.gr κάθε μέρα μεγαλώνει και μας κάνει περήφανους. Μια σημαντική συνεργασία ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες με το κατάστημα ΜΑΝΙΑ Πυλαρινού 37, στην Κόρινθο όπου μπορείτε να βρείτε πλέον τη νέα κολεξιόν Φουλάρια/Κολιέ Vind.gr σε ένα χώρο με γούστο και πολύ στυλ.

Τα VinD.gr μοιάζουν με κολιέ, όμως είναι  φουλάρια και αυτό το στοιχείο τα κάνει τόσο ιδιαίτερα. Είναι τόσο όμορφα, όσο είναι τα κολιέ και τόσο πρακτικά όσο τα φουλάρια, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των δύο κατηγοριών.

Διακοσμούν το λαιμό όπως ένα κόσμημα, δίνοντας μια statement πινελιά στο λουκ. Φοριούνται με αέρινα φορέματα, αναδεικνύουν τα λευκά πουκαμισά και πολλές φόρες δίνουν μια φωτεινή πινελιά σε ένα απλό μονόχρωμο σύνολο.

Αναζητήστε τα στο κατάστημα ΜΑΝΙΑ Πυλαρινού 37, στην Κόρινθο στη καρδιά της πόλης και προσφέρετε στον εαυτό σας ένα must αξεσουάρ για το καλοκαίρι που έρχεται.

Για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα Βραχιόλια VinD.gr και τα Καφτάνια Vind.gr

Τα Καφτάνια Vind.gr  φτιαγμένα από βαμβάκι, πον-πον και ένα minimal σχέδιο με V στο στήθος φοριούνται μόνα τους στην παραλία ή σε συνδυασμό με ένα φουλάρι κολιέ VinD.gr και το ανάλογο βραχιόλι για μια καλοκαιρινή εμφάνιση.

Αξεσουάρ Υφασμάτινα Κολιέ VInD.gr Δώρα Βιντζηλαίου

Άλλα προϊόντα από VinD.gr hand made Φουλάρια – Κολιέ