Βρείτε στο Em-Es Fashion Corners τα πιο stylish VinD.gr χειροποίητα φουλάρια

Στην καρδιά τη Ερμού στον αριθμό 39 στην γωνία με την Ευαγγελιστρίας. Τολμηρά χρώματα, μοτίβα και μοτίφ

Όλα ξεκίνησαν από εδώ. Το Em-Es Corners Ερμού 39 και Ευαγγελιστρίας και την οικογένεια Μαντζώρη που έχει αφήσει το αποτύπωμα της στο χώρο της μόδας με κορυφαίους όρους τα τελευταία 40 χρόνια. Μια οικογένεια με την οποία συνεργάζομαι από το 2006 ως Visual Merchandiser στήνοντας το μαγαζί και τις βιτρίνες του στην καρδιά της Ερμού, στη γωνία με την Ευαγγελιστρίας.

Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014

Ήταν η Άνοιξη του 2014 πριν από τρία χρόνια που παρουσίασα για πρώτη φορά τα φουλάρια/κολιέ VinD.gr στο Em-Es Corners. Με την αμέριστη πίστη και στήριξη της οικογένειας Μαντζώρη τα χρόνια που ακολουθήσαν τόσο τα φουλάρια όσο και τα σχέδια εξελίχθηκαν, άλλαξαν, προσαρμόστηκαν και συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν και να επιλέγονται από τις πελάτισσες του Em-Es Corners Ερμού 39 και Ευαγγελιστρίας.

Φθινόπωρο / Χειμώνας 2014-15

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Ακολούθησαν οι κολεξιόν για το φθινόπωρο/χειμώνα 14-15 για την Άνοιξη 16 και το χειμώνα 16-17 για να φτάσουμε στην σημερινή κολεξιόν. Τα χειροποίητα φουλάρια VinD.gr μοιάζουν με κολιέ που στολίζουν το λαιμό, και αυτό είναι που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Φτιάχνονται εξ’ ολοκλήρου στο χέρι, επιλέγοντας βήμα-βήμα ιδιαίτερα υλικά όπως αλυσίδες, πον-πον και υφάσματα δίνοντας έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια.

Μπορούμε βλέπετε να αλλάξουμε εντελώς στυλ ακόμα και στο πιο
απλό λευκό T-shirt; Τα VinD.gr μοιάζουν με κολιέ, όμως είναι χειροποίητα φουλάρια και αυτό το στοιχείο τα κάνει τόσο ιδιαίτερα. Ο συνδυασμός τους με την εξαιρετική ποικιλία ρούχων και brands που διατίθενται από το Em-Es Corners Ερμού 39 και Ευαγγελιστρίας αναδεικνύει τόσο την αξία τους όσο και το κενό που καλύπτουν σε μια σύγχρονη και μοντέρνα γκαρνταρόμπα.

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

Πάντα λάτρευα τα αξεσουάρ και κυρίως τα φουλάρια γιατί αναδεικνύουν και δίνουν χαρακτήρα στα καθημερινά outfit μας. Από μικρή σχεδίαζα ρούχα και ασχολούμουν με την μόδα αγοράζοντας ξένα και Ελληνικά περιοδικά, μια που τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένο το Internet. Σπούδασα Fashion Design και έτσι έμαθα πως αυτό που σχεδίαζα στο χαρτί μπορούσα να το μετατρέπω σε πραγματικό ρούχο. Παράλληλα δούλευα σε καταστήματα επώνυμων ρούχων και έτσι μάθαινα τι πραγματικά εντυπωσίαζε τις γυναίκες και τι ήθελαν να βλέπουν στο καθρέπτη τους κοιτώντας το είδωλο τους. Παρατήρησα λοιπόν ότι πάντα τους άρεσαν τα αξεσουάρ και επένδυαν περισσότερο σε αυτά. Έτσι αποφάσισα να πειραματιστώ στο χώρο αυτό με αποτέλεσμα την δημιουργία των VinD.gr T-shirt Scarves

Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014

Τα VinD.gr T-shirt scarves δεν είναι φτιαγμένα απλά από λωρίδες υφάσματος. Στα σχέδια  που δημιουργώ προσθέτω υλικά όπως αλυσίδες, κουβάρια μαλλιών, φλουριά, φουντίτσες, pon-pon, τα οποία εμπνέομαι από τα ντεφιλέ των μεγαλύτερων οίκων για να τραβούν αμέσως την προσοχή. Ακολουθώ κάθε σεζόν την παλέτα χρωμάτων της εποχής, αν και πειραματίζομαι στη βαφή υφασμάτων με ombre αποχρώσεις.

Βρείτε τη νέα κολεξιόν Vind.gr στο Em-Es Corners και συνδυάστε τα φουλάρια κολιέ με τις εξαιρετικές προτάσεις ρούχων που παρουσιάζει η οικογένεια Μαντζώρη σε ένα χώρο με κλασική αρχιτεκτονική και μοντέρνα άποψη.

Δώρα Βιντζηλαίου

Φουλάρια Κολιέ VInD.gr Δώρα Βιντζηλαίου
Φουλάρια Κολιέ VInD.gr Δώρα Βιντζηλαίου
Φουλάρια Κολιέ VInD.gr Δώρα Βιντζηλαίου
Φουλάρια Κολιέ VInD.gr Δώρα Βιντζηλαίου
Φουλάρια Κολιέ VInD.gr Δώρα Βιντζηλαίου
Φουλάρια Κολιέ VInD.gr Δώρα Βιντζηλαίου
Αξεσουάρ Υφασμάτινα Κολιέ VInD.gr Δώρα Βιντζηλαίου
Αξεσουάρ Υφασμάτινα Κολιέ VInD.gr Δώρα Βιντζηλαίου

Άλλα προϊόντα από VinD.gr hand made Φουλάρια – Κολιέ