ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταλλικά υφάσματα, υπέροχα floral,  με camo print ή Aztec σχέδια, γίνονται κορδόνια και συνθέτουν την νέα συλλογή των Υφασμάτινων κολιέ VinD.gr.

Για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 17/18 έχει προστεθεί στις δημιουργίες το βελούδο που έκανε την εμφάνιση του από πέρσι στις πασαρέλες. Θα το δούμε σε πινελιές στα υφασμάτινα κολιέ, αλλά και σε μια καινούρια κατηγορία που παρουσιάζουμε φέτος, τα Infinity Scarves. Φοριούνται σε πιο mix and match outfits συνδυασμένα με ένα jean και sneakers.

Για μια πιο glam εμφάνιση δημιουργήθηκε μια σειρά από Choker, σε μια πιο φρέσκια εκδοχή από αυτά που έχουμε συνηθίσει, βασισμένη σε φτερά, την τελευταία τάση της μόδας.

 

ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ ΚΟΛΙΕ VinD.gr Μεταλλικά υφάσματα, υπέροχα floral, με camo print ή Aztec σχέδια, γίνονται κορδόνια και συνθέτουν την νέα συλλογή.

Υφασμάτινα Chokers Για μια πιο glam εμφάνιση μια πιο φρέσκια εκδοχή από τα Choker που έχουμε συνηθίσει, βασισμένη σε φτερά.INFINITY ΦΟΥΛΑΡΙΑ VinD.gr Φοριούνται σε πιο mix and match outfits συνδυασμένα με ένα jean και sneakers.
Παρουσιάζουμε στην φετινή συλλογή ιδιαίτερα motif σε εμπνευσμένους συνδυασμούς χρωμάτων από τα defile διάσημων οίκων με σκοπό να αναδείξουμε μια καλοντυμένη γυναίκα με σίγουρα ψαγμένη άποψη.

Καλή σεζόν

Δώρα Βιντζηλαίου

Ερμού 39 , Σύνταγμα 10563, Αθήνα
Τηλ. +306944607404
Υπεύθυνη Πωλήσεων: Δώρα Βιντζηλαίου
Email: vindora@gmail. com

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ