Βρείτε τα Φουλάρια/Κολιέ VinD.gr στο κατάστημα Famous στο Ηράκλειο Κρήτη

ΚρήτηΤο δίκτυο καταστημάτων που διατίθενται τα φουλάρια/κολιέ VinD.gr μεγαλώνει. Βρείτε τα, αγοράστε τα και φορέστε τα. Μια σημαντική νέα συνεργασία είχαμε μέσα στον Μάρτιο, αυτή τη φορά στην Κρήτη. Η ιδιοκτήτρια του κατάστηματος Famous Δαιδάλου 16, Ηράκλειο Κρήτης επικοινώνησε μαζί μας μέσα από το Facebook τις ημέρες της έκθεση AthensFashion Trade Show τον Ιανουάριο. Λίγες ημέρες μετά μιλήσαμε, και από τις αρχές Μαρτίου μια σημαντική συνεργασία ξεκίνησε στην Κρήτη. Στην καρδιά της αγοράς του Ηρακλείου στο κατάστημα Famous όπου μπορείτε να βρείτε τη νέα κολεξιόν Φουλάρια/Κολιέ Vind.gr σε ένα χώρο με γούστο και πολύ στυλ.

Τα VinD.gr μοιάζουν με κολιέ, όμως είναι  φουλάρια και αυτό το στοιχείο τα κάνει τόσο ιδιαίτερα. Είναι τόσο όμορφα, όσο είναι τα κολιέ και τόσο πρακτικά όσο τα φουλάρια, συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των δύο κατηγοριών.

Διακοσμούν το λαιμό όπως ένα κόσμημα, δίνοντας μια statement πινελιά στο λουκ. Φοριούνται με αέρινα φορέματα, αναδεικνύουν τα λευκά πουκαμισά και πολλές φόρες δίνουν μια φωτεινή πινελιά σε ένα απλό μονόχρωμο σύνολο.Κρήτη

Τώρα μπορείτε να τα βρείτε και στο Famous Δαιδάλου 16, Ηράκλειο Κρήτης στη καρδιά της πόλης και προσφέρετε στον εαυτό σας ένα must αξεσουάρ για το καλοκαίρι που έρχεται.

Για την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τα Βραχιόλια VinD.gr και τα Καφτάνια Vind.gr

Τα Καφτάνια Vind.gr  φτιαγμένα από βαμβάκι, πον-πον και ένα minimal σχέδιο με V στο στήθος φοριούνται μόνα τους στην παραλία ή σε συνδυασμό με ένα φουλάρι κολιέ VinD.gr και το ανάλογο βραχιόλι για μια καλοκαιρινή εμφάνιση.

Αξεσουάρ Υφασμάτινα Κολιέ VInD.gr Δώρα Βιντζηλαίου

Άλλα προϊόντα από VinD.gr hand made Φουλάρια – Κολιέ